mandag den 7. maj 2012

ARGH!!! :(

Der er meget få ting her i livet der gør mig decideret arrig, men parkeringsbøder er altså en af dem! Det er ikke fordi jeg mener at der ikke skal være restriktioner omkring hvor man må holde, hvornår og hvor længe, men jeg synes det er super vigtigt at der skiltes ordentligt..

Nå, men som du nok har gættet har jeg i dag fået en parkeringsbøde i fuck*** Næstved... Jeg skulle mødes med et par piger der også har fået baby omkring samtidig med at Christian kom til verden, og den ene havde været så sød at lægge lejlighed til i Næstved centrum..

Da jeg ankommer er der ikke plads til at parkere på de små villaveje i nærheden af hvor hun bor, så jeg parkerer ved en nærliggende Netto. Der hvor jeg kører ind virker lidt som en "bagvej" men jeg synes at jeg tjekker for diverse skilte omkring parkering uden held - primært i øjenhøjde når jeg sidder i bilen...


Jeg smider bilen, stiller p-skiven og har nogle hyggelige timer sammen med de andre mødre og deres unger..

Da jeg kommer tilbage til bilen er der en fin gul strimmel i forruden - en hilsen til 590 kr. fra Europark. Øhh.. WHAT tænker jeg så!? Jeg havde jo set mig for efter skilte vil jeg mene... Kigger lidt mere rundt nede i det hjørne hvor jeg holder og ser så dette skilt:




Skiltet hænger simpelthen oppe i en lygtepæl, godt gemt bag diverse beplantning... HMM!! Der stod jeg så med en LANG næse og var godt gal i skralden... Jeg synes det er ret dårligt skiltet, men ved dog også, at det sikkert er mission impossible at klage til parkeringsselskabet - for ja, der han skilte mange andre steder på lygtepælene også - men det var bare ikke skilte jeg gik forbi! :(

Nå, men nu er jeg da kommet af med lidt galde - om det hjalp?! Tja.. Kan da glæde mig over at det kun er p-bøde nr. 2 på de 13 år jeg har haft kørekort, paradoksalt nok har jeg fået dem begge i sjællandske småbyer og ikke i København hvor jeg ellers har boet ca. 4 år... Der har de et koncept der er til at forstå - træk en p-billet og så er du home safe! Måske kunne dette smarte system også anvendes med succes her ude på landet, hvis parkering skal være en pengemaskine?! :)

/Lisbeth - gal i skralden! 

6 kommentarer:

  1. Europark er også nogle rigtige krejlere. Har erfaring med dem, og hvis man klager, som vi gjorde, så bliver de godt nok trodsige. Vi endte ud med at betale, selvom det tydeligvis ikke var os der var galt på den. Men vi gad ikke køre en sag, hvilket de nok havde regnet ud fra starten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Sådan tænker jeg også lidt - orker jeg det?? På øen hos jer er der vel stadig fri parkering, eller har de store p-formaer gjort deres indtog??

      Slet
  2. Vi har skam parkeringsvagter, der også udleverer bøder :) Vi har også tidsbegrænsede parkeringspladser. Samsø er jo en turistø, og det har parkeringsselskaberne aka pengekrejlerne fundet ud af. Men bønderne kan sagtens regulere tåbelige parkeringer selv - man kan meget med en gaffeltruck.

    SvarSlet
  3. Det er bare surt, tror mange klager til Europark, men det kræver resourcer.

    SvarSlet
  4. Jeg har tænkt mig at prøve - har været forbi igen, og den vej jeg kom ind er skiltet helt dækket (tjek evt fb siden) og der er ingen synlige skilte :-) Så kan man vel ikke give bøder :-)

    SvarSlet
  5. Kære Lisbethlilletøs Hin Bødeforelagte Babe ;0)

    HÆHÆ ... 'Blev selv hevet ind til siden af en patruljevogn i San Rafael i 1980 ...

    "Licence and registration please" ...

    Efter fremvisningen af efterspurgte dokumenter, spurgte jeg hvorfor de havde "pulled me over ?" ...

    Betjenten fulgte mig 20M op ad vejen, trak nogle lavthængende grene væk fra det skjulte "Stands Ved Krydset (Full Stop)" skilt og sagde: "Du standsede ikke - så du får en bøde" hvorefter han behændigt skjulte skiltet igen ...

    Alle de bedste sommerønsker til Dig, Din Martin og den skønne Christian ;0)

    SvarSlet