tirsdag den 29. maj 2012

Konsinski - på græs...

Tjaa, eller i hvert tilfælde godt på vej! :)

Sidste år nåede vi ikke at få sået græs, før den danske sommer viste sit grimmeste ansigt i form af vådt vejr. Anlægsgartneren havde lovet at komme her i foråret, men han kom aldrig, så vi måtte ud og hyre en anden!

Så nu ser haven sådan her ud:

Nu med planeret have og sået græs..

Stenene rundt om læmuren er også blevet lagt i samme omgang, og så skal der lægges sorte skærver ned i hullet. Vi skal også have sorte skærver i indkørslen, da pengepungen desværre siger nej til at bruge 150.000 kr. på at få lagt fliser - og vi er ikke handy nok til at klare det selv desværre :)

Nå, men en enkelt ting er dog gået galt i processen - anlægsgartneren har glemt at grave vores antennekabel ned, så vi har været uden TV signal siden fredag - liiidt træls, men han har lovet at komme og lave det i morgen! :)

Ellers sker der ikke det store ud over at jeg planlægger barnedåb for Christian som skal holdes 17. juni - vi bliver 60 mennesker hvis alle kommer *tører sveden af panden* og i går blev Christian faktisk 6 måneder gammel. Min lille baby er ikke så lille mere, og han har samtidig lært at trille, så nu skal vi til at passe på hvor vi lægger ham, og hvad vi lægger i nærheden af ham! Dog kan han kun trille fra ryg til mave og ikke tilbage igen - liiidt upraktisk når den lille "grillkylling" så vil vendes tilbage på ryggen og ligger og skriger... *S* De kloge siger dog, at han nok skal lære det!

Håber i ellers alle sammen har nydt pinsen med varme og sol - jeg brugte det meste af pinsen indenfor, da Christian absolut ikke bryder sig om solen, og hverken ville sove, lege, spise, eller noget som helst andet.. *S*

Knus Lisbeth

1 kommentar:

  1. Dejligt at Christian ud vikler sig sā fint.Sidder i France og spiser quality Street - huset blev ikke solgt, sā vi får en rolig sommer.

    SvarSlet